HP-Pesu Oy – perustettu 2007

Vuosituhannen alussa HP-Pesun perustajat, Heidi ja Marko, työskentelivät yrityksessä, joka myi graffitin poistoon tarkoitettuja pesuaineita. Ostajina olivat niin kunnat ja kaupungit kuin yksityiset yrityksetkin. Joka päivä ilmaantui uusia asiakkaita ja tuotteiden kysyntä kasvoi jatkuvasti.

Eräänä päivänä eräs asiakas kysyi Markolta, tiesikö hän keneltä heidän yrityksensä voisi ostaa koko puhdistuspalvelun ”avaimet käteen”-ratkaisuna. Marko kävi asiakkaat läpi etsien olisiko siellä joku, joka tekisi puhdistusta myös muille. Ei ollut.

Pian kyselyitä alkoi tulla lisää. Heidi ja Marko miettivät, miten he voisivat ratkaista asiakkaille syntyneen pulman eli tarjota pesuaineiden lisäksi myös puhdistuksen. Sen seurauksena he vuonna 2007 irtisanoutuivat työstään ja perustivat HP-Pesu Oy:n.

Kymmenessä vuodessa HP-Pesu on kasvanut merkittäväksi puhdistuspalvelua tuottavaksi yritykseksi Etelä-Suomen alueella. Yritys on keskittynyt raskaan sarjan puhdistuspalveluihin, joita ovat mm. graffitien poisto ja –suojaus, julkisivupesut, kattojen pesut ja suojaukset. Yrityksestä on kehittynyt oman alansa erikoisosaaja. Myös käytössä oleva kalusto palvelee tarkasti tätä työtä. Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että se saa aina oikeanlaista palvelua, sovitusti ja kohtuu hinnoin.

Yrityksellä on toimipisteet Pohjankurussa ja Espoossa. Puhdistettavia kohteita on ympäri maata.